Volledig scherm

Spooren heeft dubbel pech

APELDOORN - Alterno-volleyballer Guido Spooren wilde donderdag vanuit zijn woonplaats Utrecht naar de training in Apeldoorn rijden, toen hij bij het uitparkeren midscheeps werd geraakt door een andere automobilist.

Hij had daarbij dubbel pech: schade aan de auto en voorlopig geen volleybal. De van topdivisionist Cito Zeist overgekomen Spooren heeft een gecompliceerde breuk in zijn linkersleutelbeen overgehouden aan het ongeluk en zit voorlopig aan de kant. Eredivisionist Alterno begin het seizoen zaterdag met een thuisduel tegen Inter Rijswijk, aanvang 20.00 uur.

Meer in de Stentor van zaterdag.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.