Volledig scherm

Sportbedrijf Lelystad houdt leerzame week Summer's Cool voor kinderen en jongeren

LELYSTAD - In Lelystad houdt Sportbedrijf Lelystad deze zomer de leerzame en avontuurlijke week Summer's Cool voor kinderen en jongeren.

Het is een vijfdaags programma voor jongens en meisjes die vanwege hun thuissituatie niet op vakantie kunnen. De week is een mix van leren, plezier hebben en grenzen verleggen met onder meer watersport, paintball en t-shirts bedrukken. Het evenement is in week 31, 32 en 33. Wie tussen de 15 en 18 jaar is, kan meedoen aan Summer's Cool 15+. Dit is een driedaags programma in week 30 met activiteiten, zoals bubbelbal, watersport en graffiti spuiten. Kosten zijn 10 euro per deelnemer. Aanmelden kan op www.sportbedrijf.nl/summers-cool.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.