Volledig scherm

Sportverenigingen bieden lessen aan in Nationale Sportweek in Heerde

HEERDE - Sportverenigingen in de gemeente Heerde doen van zaterdag 17 tot en met zondag 25 september mee aan de Nationale Sportweek.

Dit jaar is het thema 'Ik neem je mee!'. De clubs in Heerde bieden clinics en kennismakingsactiviteiten aan kinderen en volwassenen aan. Het gaat onder meer om voetbalvereniging SEH, atletiekvereniging De Gemzen, tafeltennisvereniging VINED en gymnastiekvereniging Wapenveld. Ook werken Sportscenter Bijsterbosch, het Cultuurplein en een jongeren- en volwassenwerker mee. De opening van de Nationale Sportweek in Heerde is vrijdag 16 september van 13.00 tot 16.00 uur voor basisschoolkinderen bij De Noordgauw aan de Eperweg 34-A. Meer informatie staat op www.nationalesportweek.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.