Volledig scherm

Sportverkiezing Lochem verhuist naar Schouwburg

LOCHEM - De finaleavond van de Sportverkiezing Lochem verhuist naar de Schouwburg in Lochem.


De Sportverkiezingsavond wordt hier op zaterdag 4 maart 2017 voor het eerst gehouden.
De voorgaande jaren was horecagelegenheid Stegeman in Laren het decor, maar door de toenemende bezoekersaantallen heeft de organisatie in de Schouwburg voor de komende jaren een ruimer onderkomen gevonden, zodat alle belangstellenden toegang kunnen krijgen.
Elk jaar worden de verkiezingen gehouden in de categorieën Sporttalent, Jeugdsportploeg, Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportvrijwilliger en Sportfoto.
Iedereen kan nog tot 20 december kandidaten voordragen. Prestaties die in de laatste week van december worden geleverd, kunnen nog tot en met 31 december worden aangemeld. Zie voor meer informatie: www.sportverkiezinglochem.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.