Volledig scherm

Sportweek bij Landstede Sportcentrum Zwolle in herfstvakantie

ZWOLLE - Bij het Landstede Sportcentrum in Zwolle vindt dit jaar in de herfstvakantie weer een Sportweek plaats.

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn deze week van harte welkom om te komen sporten en een actieve middag te beleven. De Sportweek is een initiatief van het Landstede Sportcentrum in samenwerking met SportService Zwolle, Volleybal Club Zwolle, ZAC Basketball en SVI Zaalvoetbal.

Maandag 17 oktober kunnen kinderen kennismaken met zaalvoetbal, dinsdag 18 oktober met volleybal en woensdag 19 oktober kunnen kinderen komen basketballen. Deelname bedraagt 2,50 euro per kind en aanmelden is niet noodzakelijk.Twee middagen sporten kosten in totaal 4 euro en drie middagen 5 euro. Alle activiteiten zijn van 14.00 tot 16.00 uur. Deelnemende kinderen worden tussendoor getrakteerd op iets lekkers. De activiteiten vinden plaats bij het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 in Zwolle. Meer informatie op www.landstedesporcentrum.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.