Sprookjesachtige sfeer in de tuin
Volledig scherm
Sprookjesachtige sfeer in de tuin © Cora Sens

Sprookjesachtige wandeling met buitenconcert

WILP - Landgoed Kleine Noordijk (H.W. Iordensweg 89) is in het weekend van 11 en 12 juni het decor van een sprookjesachtige wandeling met een buitenconcert.


De wandelaars worden rondgeleid door de tuin en ontmoeten onderweg een dichter, fluitist en verhalenverteller. Allen zijn geïnspireerd door de natuur en laten de bezoeker ieder op hun eigen wijze delen in hun kijk daarop. Ook exposeert beeldend kunstenaar Anies op de route met zijn werk waarin dieren de boventoon voeren. Tot slot wordt het publiek getrakteerd op een buitenconcert op vleugel en piano door twee jonge pianisten.

Zaterdag begint de wandeling om 19.30 uur en zondag om 14.30 uur. Aanmelden via info@stichtingcultuurkleinenoordijk.nl. Kaarten kosten 20 euro inclusief koffie/thee en een drankje en 15 euro voor vrienden van Stichting Cultuur Klein Noordijk.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.