Volledig scherm

Stadkamer haalt WOWI-bus naar Zwolle

ZWOLLE - De WOWI-bus brengt zaterdag 22 oktober een bezoek aan Zwolle. WoWi! is een biebbus vol digitale nieuwigheden die bezoekers laat kennismaken met de nieuwste digitale en technologische ontwikkelingen.

Stadkamer vindt het belangrijk dat iedereen kennis maakt met innovatieve apparaten en gadgets en bekend raakt met de digitale ontwikkelingen zoals 3D-printers.In de bus zijn onder meer de nieuwste technologieën op het gebied van programmeren, robotica, industriële vormgeving en mediavormgeving te zien. De bus staat 22 oktober van 11.00 tot 15.00 uur bij Stadkamer aan het Grote Kerkplein en is gratis toegankelijk.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.