Volledig scherm

Stadkamer Zwolle houdt fotowedstrijd

ZWOLLE - Stadkamer Zwolle bestaat binnenkort honderd jaar en viert dit onder andere met een fotowedstrijd. Het thema van de wedstrijd is 'Stadcamera'.

De wedstrijdopdracht is ruim gesteld. Zo mag het over het verleden, heden of de toekomst van Stadkamer gaan. Een deskundige jury zal de inzendingen beoordelen. De winnaar krijgt een E-reader, de nummer twee een cadeaubon en de nummer drie een jaarabonnement van Stadkamer. Inzenden van de foto's kan tot maandag 15 augustus. Meer informatie op lezenenlenen.stadkamer.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.