Volledig scherm

Stadscafé over zelfbouw bij Café Foyé Zwolle

ZWOLLE - Club Cele en het Zwols Architectuur Podium (ZAP) houden woensdag 11 oktober de tweede editie van het stadscafé over zelfbouw in Zwolle.

In de editie van 13 september was aandacht voor wat zelfbouw is en nu gaat het over waar het kan. Gastspreker is architect Marije Raap. Zij werkt als projectleider bij Grond en Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam en is als lid van het gemeentelijke team Zelfbouw mede verantwoordelijk voor het mogelijk maken van zelfbouw in de stad. Het stadscafé is bij Café Foyé aan de Blijmarkt in Zwolle en begint om 20.30 uur. Aanmelden via www.zwolsetheaters.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.