Volledig scherm

Stadsgehoorzaal in Kampen verkoopt meer losse kaarten dan in 2015

KAMPEN - De Stadsgehoorzaal in Kampen heeft zaterdag meer losse kaarten voor het nieuwe theaterseizoen verkocht dan in 2015.

Dit laat het Kamper theater weten. Op de eerste dag van de losse verkoop voor seizoen 2016/2017 gingen 25 procent meer kaarten over de toonbank van de Stadsgehoorzaal. Ook de verkoop van abonnementen lijkt hoger te zijn dan de verkoop in 2015. Populaire voorstellingen blijken Ali B en de Britse productie The Simon & Garfunkel Story te zijn. Meer informatie over de kaartverkoop staat op www.stadsgehoorzaalkampen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.