Volledig scherm

Stadswandeling door Zwolle in zomervakantie

ZWOLLE - Mensen die Zwolle willen ontdekken, kunnen tot en met zaterdag 27 augustus deelnemen aan de historische stadswandeling Tour de Hanze.

Deze wandeling wordt elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag gehouden en start om 14.00 uur bij het Stedelijk Museum aan de Melkmarkt 41 in Zwolle. De wandeling duurt ongeveer twee uur en deelname kost 6 euro per persoon. Reserveren is verplicht vanwege het beperkte aantal plaatsen en kan via www.overijsseltrips.nl. Hier is eveneens meer informatie te vinden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.