Volledig scherm

Start verkoop 21 kavels Salland II

RAALTE - De gemeente Raalte start in november met de uitgifte van 21 vrije kavels in de 2e fase van nieuwbouwplan Salland II in Raalte.

Het gaat om 20 kavels bestemd voor twee-onder-één-kap woningen en één kavel voor een vrijstaande woning. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Eind dit jaar begint de gemeente met het bouwrijpmaken van de kavels en wordt de nieuwe straat, de Dieze aangelegd. Vanaf volgend voorjaar kan gestart worden met de bouw van de woningen. De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving vanaf 7 november via het inschrijfformulier op www.raalte.nl. Inschrijven kan tot 22 november 2016.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.