Volledig scherm

Start Wandeldriedaagse Wesepe

WESEPE - Plattelandsvereniging Labor houdt haar éénentwintigste wandeldriedaagse op 3, 4 en 5 augustus in en rondom Wesepe.

De start is elke avond op verschillende locaties tussen 18.30 en 19.00 uur. Op woensdag is de start bij ‘Het Wapen van Wesepe’. Donderdag beginnen de lopers bij de familie Lobbert aan de Boxbergerweg 23 in Olst. Op vrijdag, start en eindigt men bij Anton en Annet Niemeijer aan de Kreikenlaan 10 in Wesepe. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 km lopen. Onderweg krijgen de lopers een appel en drinken. De wandel driedaagse wordt afgesloten met een blarenbal in de blarenschuur. Deelname bedraagt 4 euro voor drie avonden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.