Volledig scherm

Start WRZV jeugdvoetbal in WRZV Hallen Zwolle

ZWOLLE - WRZV start binnenkort weer met de jeugdzaalvoetbalacademie,de WRZV Futsal League en de WRZV VO-scholencompetitie.

Deze jeugdactiviteiten worden georganiseerd in samenwerking met SportService Zwolle en de KNVB. Dit project is wederom opgezet vanuit de sportimpuls 'zaalvoetbal in Zwolle'. Iedere vrijdagavond start om 18.00 uur de WRZV jeugdzaalvoetbalacademie. De training staat onder leiding van de WRZV-traingers. Deelname aan de trainingen in het najaar zijn kosteloos. Jongens en meisjes van 10 tot en met 16 jaar zijn welkom.

Voor de jeugd van 15 tot en met 18 jaar wordt de WRZV Futsal Leauge georganiseerd. Hier kunnen maximaal tien teams aan deelnemen. De wedstrijden zijn op woensdagmiddag van 16.30 tot 18.30 uur en starten in september. Deelname is kosteloos. De teams mogen door deelnemers zelf worden samengesteld. Individueel aanmelden is ook mogelijk. De deelnemende jeugdteams worden begeleid door een trainer van WRZV.

Aanmelden voor de jeugdvoetbalacademie is niet noodzakelijk, maar geniet wel de voorkeur. Dit kan via secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl. Via dit mailadres kunnen belangstellende teams zich ook aanmelden voor de WRZV Futsal League.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.