Volledig scherm

Startival bij Fooddock Deventer

DEVENTER - De tweede editie van Startival vindt op donderdag 27 oktober 2016 plaats bij Fooddock Deventer. Honderden starters komen die middag bij elkaar om elkaar te ontmoeten, ervaring en kennis te delen en relevante informatie op te doen.

Van 12.00 tot 20.30 uur staan (startende) ondernemers en het ondernemerschap centraal. Er is een programma met workshops, kennissessies en boeiende en inspirerende verhalen van gevestigde ondernemers. De bijeenkomst is bedoeld voor starters en bedrijven uit Deventer en Salland.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.