Volledig scherm

Steengoed Festival bij Café De Steen in Willemsoord

WILLEMSOORD - Bij Café De Steen aan de Steenwijkerweg in Willemsoord vindt zaterdag 16 juli het Steengoed Festival plaats. Het is een gratis toegankelijk festival voor de muziekliefhebber die graag nieuwe bands wil ontdekken.

Het programma kent dit jaar eighties- southern-, blues- en crossoverrock. Onder meer Tin Roof Rusted, Coolhand Luke, The Mob, View for a Day en The Tiger Love Machine maken hun opwachting op één van de verschillende podia. Het festivalterrein is vanaf 16.00 uur open. Kijk op de site voor het complete programma.

www.steengoedfestival.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.