Volledig scherm

Steppers uit Kamperzeedijk winnen zilver in wedstrijd Deventer

KAMPERZEEDIJK - Johan Klooster en Hermien Koers van stepteam Selles Auto's Kamperzeedijk hebben dit weekeinde een zilveren plak gewonnen in een wedstrijd steppen in Deventer.

Klooster won op wielerbaan Keizerslanden op een parcours van 6,5 kilometer in de categorie cadetten (13- tot 15-jarigen). Hij won alledrie de races in de wedstrijd. Koers won de tweede prijs bij de senioren die drie keer tien kilometer op de step maakten. De stepster werd tweede in twee van de drie races, maar Koers behield bij de eindklassering haar tweede plaats.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.