Volledig scherm

Sterk CSV Apeldoorn bezorgt SC Genemuiden eerste nederlaag

APELDOORN – Op sportpark Orderbos heeft CSV Apeldoorn de nummer twee van de Hoofdklasse B, SC Genemuiden, getrakteerd op zijn eerste nederlaag: 2-1. Ondanks de kleine marge, was het een overtuigende overwinning van de gastheren.

Na twintig minuten spelen zorgde Richard van Schooten voor het openingsdoelpunt na een goede actie van Jesse Hartgers. Twee minuten later produceerden de gasten een ongelukkig eigen doelpunt.

Jacco Riemens leek het duel met de aansluitingstreffer nog spannend te maken, maar de rood- gelen hielden overtuigend stand en konden alleen klagen over de vele gemiste kansen.

CSV Apeldoorn – SC Genemuiden 2-1 (2-0). 20. Richard van Schooten 1-0, 22. Wouter van der Molen (e.d.) 2-0, 63. Jacco Riemens 2-1.

Volledig scherm
© Helmich Lubberts
  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.