Volledig scherm
Vooral de sterren zijn op 30 juli in Kraggenburg goed te zien, verwacht sterrenkenner Marlijn Salakay. © Netl de Wildste Tuin

Sterrenkenner vertelt op Sterrenkijk-avond in Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg

KRAGGENBURG - Sterrenkenner en blogger Marlijn Salakay vertelt zaterdag 30 juli op een Sterrenkijk-avond in de duinen van Netl de Wildste Tuin aan de Leemringweg in Kraggenburg.

Salakay geeft uitleg over het sterrenstelsel en de planeten. Volgens de kenner zijn vooral de sterren op 30 juli goed te zien. De avond begint om 21.30 uur met koffie en eindigt om 22.45 uur bij een kampvuur. Toegang is 5 euro. Aanmelden is noodzakelijk via info@netl.nl. Meer informatie over Marlijn Salakay staat op www.salakaymarlijn.wordpress.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.