Volledig scherm

Steunpunt Mantelzorg houdt activiteit voor jonge mantelzorgers in Kampen

KAMPEN - Het Steunpunt Mantelzorg van Welzijn Kampen houdt vrijdag 1 juli en woensdag 13 juli een activiteit voor jonge mantelzorgers in Kampen.

Jongeren van 12 tot en met 18 jaar kunnen vrijdag 1 juli meedoen met een stadssafari in de Kamper binnenstad. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen woensdag 13 juli op Cantecleer helpen, broodjes maken en spelen op de natuurspeelplaats. De stadssafari is van 18.30 tot 21.00 uur, de activiteit op kinderboerderij Cantecleer is van 14.00 tot 16.45 uur. Deelname is gratis. Aanmelden is noodzakelijk bij Linda van den Berg, telefoonnummer 06-39331374 of via l.vandenberg@welzijnkampen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.