Volledig scherm

Stichting Fokus houdt open avond in appartement voor lichamelijk beperkten in Emmeloord

EMMELOORD - Stichting Fokus houdt donderdag 1 september een open avond in een van haar vijftien appartementen voor mensen met een lichamelijke beperking in Emmeloord.

De woningen aan de Revelsant zijn rolstoeltoegankelijk en geschikt voor mensen die zelfstandig willen leven, maar wel op ieder moment van zorg gebruik willen maken. Een paar appartementen zijn momenteel vrij. Op de open avond beantwoorden Fokus-medewerkers vragen en er zijn demonstraties. Dat gebeurt van 17.00 tot 21.00 uur in het appartement aan de Revelsant 24.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.