Volledig scherm

Stichting Go and Tell houdt 'Like Jesus' in IJsselhallen Zwolle

ZWOLLE - Stichting Go and Tell houdt zaterdag 8 oktober het evenement 'Like Jesus' in de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 in Zwolle.

Het evenement is bedoeld voor jongeren van 12 tot 17 jaar die houden van fun, goede muziek, maar die ook ontmoeting willen met Jezus. In totaal worden er deze dag drie diensten gehouden. Er is een optreden van de aanbiddingsband en er zijn diverse sprekers. Verder zijn er verschillende activiteiten. Het evenement is van 13.00 tot 21.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro aan de deur. Meer informatie op www.goandtell.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.