Volledig scherm

Stichting Welzijn houdt betaalbare drumworkshop voor beginners in Kampen

KAMPEN - ​Stichting Welzijn houdt vanaf september de betaalbare drumworkshop 'Aan de Slag' voor beginnende drummers in Kampen.

'Aan de Slag' bestaat uit vijf maandelijkse lessen van begeleider en drummer Frank Skillpero. Het programma wordt gehouden in 't Ukien aan de Korteweg 4. Oefenen kan op een drumstel van Stichting Welzijn. Kosten zijn 50 euro voor het hele programma. Aanmelden is noodzakelijk via p.braam@welzijnkampen.nl. Meer informatie over Frank Skillpero staat op www.skillperomusic.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.