Volledig scherm

Stiltewandeling in Duursche Waarden bij Fortmond

FORTMOND - De IJsselnatuurgids van Staatsbosbeheer, tevens Zenleraar, neemt wandelaars zondag 26 juni mee met een stiltewandeling langs de IJssel in de Duursche Waarden.

Er is geen ervaring met mediteren vereist om aan de wandeling mee te kunnen doen. De wandeling start om 9.00 uur op de parkeerplaats aan de Fortmonderweg bij de steenfabriek en duurt tot ongeveer 11.00 uur. De kosten zijn 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro tot en met 12 jaar. Aanmelden: Jan Klungers : zeninsalland@kpnmail.nl 0570-523837.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.