Volledig scherm

Stoepkrijten en spelen op Nationale Straatspeeldag

RAALTE - Bij Schuilenburg in Raalte noord (woonvoorziening voor verschillende doelgroepen) wordt op zaterdag 18 juni aandacht besteed aan de nationale straatspeeldag.

De spelenkar van de Landstede is aanwezig, er is een kleurwedstrijd , er mag lekker gestoepkrijt worden en er is gratis ranja voor de kinderen. Schuilenburg wil meer activiteiten voor de buurt organiseren zodat er meer contact komt tussen de buurt en de bewoners onderling. De spelendag is van 10.00 uur tot 14.00 uur aan de Landrechtweg 10.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.