Volledig scherm

Stone Rock Festival in Dalfsen in actie voor Het Vergeten Kind

DALFSEN - Stone Rock Festival haalt met een sponsortocht geld op voor Het Vergeten Kind.

'The Rock ’n Rollin’ Gearhead Ride In' vindt plaats op 9 juli - de dag van het festival - en is voor oldtimermotoren en klassieke Amerikaanse auto’s. Deelnemers halen geld binnen door sponsors te vinden of door te doneren.

De start is om 13.00 uur op een nader te bepalen locatie in Dalfsen en eindigt op het festivalterrein bij het station. Een selectie van de deelnemende auto’s en motoren wordt op een deel van het terrein tentoongesteld voor bezoekers van het festival.

Deelnemen kan met een oldtimermotor of klassieke Amerikaanse auto. Inschrijven kan via de site. Meedoen is gratis, wel wordt gevraagd om zelf geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind. De organisatie hoopt op 50 tot 75 deelnemers.

Stichting Het Vergeten Kind zet zich in om vergeten kinderen tussen de 0 en 19 jaar een betere toekomst te geven. Vergeten kinderen zijn kinderen die bijvoorbeeld zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht. De stichting wil dat alle kinderen in een opvang een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden in een veilige en fijne leefomgeving.

www.gearheadride.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.