Volledig scherm

Straat- en architectuurbeelden van Deventer

DEVENTER - Aan het bouwhek op de Brink naast De Hip is vanaf donderdag 24 november een collage te zien met ruim 120 foto’s met straatbeelden van de Deventer binnenstad en afbeeldingen van karakteristieke architectuur van het havengebied.

De foto’s zijn gemaakt door amateurfotografen en architectuurliefhebbers tijdens een fotografiecursus van Architectuurcentrum Rondeel en de Deventer Foto Kring. De expositie wordt donderdag 24 november om 17.00 uur onthult door Deventer binnenstadsmanager Peter Brouwer. Na de opening zijn belangstellenden welkom om in De Hip onder het genot van een drankje te kijken naar een uitvergroting van de foto’s op een projectiewand.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.