Volledig scherm

Straatvoetbaltoernooi voetbalverenigingen Oldebroek en Wezep

OLDEBROEK/WEZEP - Voetbalverenigingen OWIOS en WHC organiseren maandag 11 en dinsdag 12 juli in samenwerking met Goed Bezig Oldebroek een straatvoetbaltoernooi.

Er is nog plek voor een aantal teams. Het betreft een vier tegen vier toernooi. Jongens en meisjes spelen in een aparte poule. Een meisje mag wel deelnemen in een jongenspoule, maar andersom niet. Maandag 11 juli wordt er gespeeld op de parkeerplaats van WHC aan de Hoeloosweg 15 in Wezep en dinsdag 12 juli op de parkeerplaats bij Kulturhus de Talter aan de Stouwdamsweg 4 in Oldebroek. Meer informatie en aanmelden via www.goedbezigoldebroek.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.