Volledig scherm

Streekmuseum Ommen houdt drie Sallandse markten

OMMEN - Het Streekmuseum in Ommen houdt maandag 18 juli en 1 en 15 augustus een Sallandse Markt. Rondom de molen aan Den Oordt is weer van alles te doen en de toegang is gratis. De markten duren van 17.00 tot 21.00 uur.

De bekende Ommer goochelaar Magic John is aanwezig en hondenschool Happy Tails verzorgt op de eerste en tweede maandag optredens. De laatste twee keer zijn de Bargzangers aanwezig en ook het Tinnen Figuren Museum houdt demonstraties tin gieten. Ook is er genoeg te eten en te drinken.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.