Volledig scherm

Strong kiddy swim voor jonge zwemmers

NIJVERDAL - Voor baby’s, peuters en kleuters is op woensdag 7 en donderdag 8 september in zwembad Het Ravijn ‘Strong kiddy swim’.

Met nieuwe, uitdagende materialen kunnen de kinderen klimmen, klauteren, zingen en spelen. Op deze manier leren de kleintjes spelenderwijs en in kleine stapjes om te gaan met water ter bevordering van de zelfredzaamheid. Aan het eind van de les worden onderwaterfilmpjes gemaakt. Strong kiddy swim is op woensdagochtend tijdens het inloopuur van 10.00 -11.00 uur. Dit uur is voor kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.