Volledig scherm

Studenten Journalistiek Windesheim Zwolle starten Freelanceloket.nl

ZWOLLE - Studenten van de opleiding Journalistiek van hogeschool Windesheim in Zwolle gaan zelf de markt op met Freelanceloket.nl.

De feestelijke aftrap van deze 'marktplaats' voor (media)klussen is donderdag 24 november van 14.30 tot 15.30 uur in het X-gebouw van Windesheim Zwolle. Bedrijven kunnen op de website een klus plaatsen en studenten kunnen reageren wanneer zij de opdracht aan willen nemen.

De School voor de Journalistiek van de Zwolse onderwijsinstelling wordt regelmatig benaderd door bedrijven en organisaties met de vraag of er studenten beschikbaar zijn om bijvoorbeeld een video te maken van een congres of een verslag te schrijven voor een ondernemersblad. Door de oprichting van het Freelanceloket kunnen bedrijven en organisaties nu makkelijker in contact komen met studenten voor diverse (media)klussen. Bijkomend voordeel is dat studenten door deze marktplaats snel praktische ervaring opdoen met deze manier van werken.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.