Volledig scherm

Studenten Landstede Zwolle organiseren lustrum Buro Ruis

ZWOLLE - Met een gezamenlijke kick-off bij Hedon hebben eerstejaars Landstede-studenten van de opleiding Event & Organisatie de samenwerking met Buro Ruis afgetrapt.

De aankomende maanden krijgen de studenten de kans om acht evenementen op te tuigen om het vijfjarig bestaan van Buro Ruis in maart 2017 te vieren. De samenwerking biedt ruimte aan ongeveer veertig studenten die als teams gaan zorgen voor perfect georganiseerde evenementen voor andere studenten in Zwolle. De plannen zullen in nauw overleg met Buro Ruis gepitcht worden en bij een 'go' mogen de studenten de plannen ook echt uitvoeren.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.