Volledig scherm

Studenten Menso Alting Zwolle nemen afscheid van directeur

ZWOLLE - Ter gelegenheid van het afscheid van directeur Pim Hulsman houden studenten van Menso Alting Zwolle donderdag 27 oktober een symposium over 'Identiteit in het mbo'.

Hulsman is vanaf de oprichting van Menso Alting in 2008 directeur geweest van de school en heeft de school in acht jaar tijd zien groeien van 180 naar ruim 900 studenten. Hulsman vertrekt als directeur naar Landstede Harderwijk. Het symposium is bij Menso Alting aan de Assendorperdijk 55 in Zwolle en start om 15.00 uur. Er wordt gesproken door Jan van der Stoep en Jan Hoogland. Gespreksleider is Wim Eikelboom.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.