Volledig scherm

Subsidie aanvragen voor evenementen in Hardenberg

HARDENBERG - Organisatoren van evenementen in Hardenberg die in 2017 plaatsvinden, kunnen tot donderdag 1 december een aanvraag indienen voor een evenementensubsidie.

De gemeente stelt subsidie beschikbaar voor zowel grootschalige als kleinschalige evenementen. Voor kleinschalige evenementen is in 2017 een budget van 55.000 euro beschikbaar. De subsidie bedraagt minimaal 500 en maximaal 5000 euro per evenement. Voor grootschalige evenementen is volgend jaar 20.000 euro beschikbaar. Meer informatie over de subsidie en het aanvragen ervan via www.hardenberg.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.