Volledig scherm

Subsidieregeling voor E-bakfiets in Zwolle

ZWOLLE - Beter Benutten Zwolle Kampen en adviesbureau Mobycon bieden ondernemers subsidie aan voor de aanschaf van een elektrische bakfiets.

De subsidieregeling is bedoeld voor het MKB in de regio Zwolle - Kampen. Bedrijven kunnen 300 euro subsidie krijgen voor de e-bakfiets. Daarnaast krijgt een onderneming 200 euro korting op de aanschaf bij Scholten Fietsgoed in Zwolle en is er 150 euro extra korting op bestickering wanneer er een Urban Arrow model wordt aangeschaft. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Ronald Jorna van Mobycon via r.jorna@mobycon.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.