Succesvolle inzameling voor Historisch Heeten

HEETEN - De onlangs gehouden geldinzamelingsactie ‘Word vriend van de Werkgroep Historisch Heeten’ van de gelijknamige werkgroep heeft het gewenste resultaat opgeleverd.

Een groot aantal Heetenaren heeft zich voor een jaarlijkse donatie van 7,50 euro aangemeld. Ook het aantal aanmeldingen van nieuwe leden voor de Historische Vereniging Raalte & Omstreken, waaronder de Heetense werkgroep werkt, was boven verwachting. Met deze financiële steun kan de werkgroep, die zich bezig houdt met de geschiedschrijving van het dorp, zijn werk voorzetten. De actie begin mei werd georganiseerd omdat de bodem van de geldpot in zicht kwam.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.