Volledig scherm

SUP yoga op Agnietenplas in Zwolle

ZWOLLE - Op de Agnietenplas aan de Haersterveerweg 26 in Zwolle geeft Buitensport Zwolle zondag 7 augustus Stand Up Paddle (SUP) yoga.

De yogalessen worden grotendeels uitgevoerd op een SUP-board. De lessen beginnen met het wennen aan het staan, zitten en een aantal peddeltechnieken op een board. Wanneer iedereen dit redelijk beheerst, wordt gestart met de yoga. Deelnemers verzamelen bij de blokhut van Buitensport Zwolle aan de Agenietenplas. De activiteit is van 10.00 tot 11.30 uur en deelname kost 15 euro per persoon. Aanmelden via www.buitensportzwolle.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.