Volledig scherm
© Thinkstock

Surprisedokter biedt eerste hulp bij pakjesproblemen

HEERDE - Twee linkerhanden? Creatieve decemberblokkade? Surprise stress? Geen idee wat je dit jaar weer moet bouwen? Surprise-dokter Marjolein Verbruggen weet raad.

Op woensdag 24 november heeft ze tussen 14.00 en 16.00 uur consult in de Sinterklaaswerkplaats van Cultuurplein Noord Veluwe, centrum voor de kunsten in de Heerd in Heerde.

Verbruggen is een creatieve duizendpoot en helpt cadeaus op een bijzondere wijze te verpakken. Er zijn veel verschillende materialen aanwezig om mee te knutselen zoals gekleurd papier, verf, kwasten, rollers, lijm, tape, glitters en nog veel meer. En zijn daar de creatieve en technische vaardigheden en tips van de surprisedokter zodat de deelnemers met vertrouwen aan de slag kunnen. Iedereen met een surpriseprobleem is welkom in de tijdelijke Sinterklaaswerkplaats in De Heerd.

Wel even van te voren aanmelden door een mailtje te sturen baar info@cultuurpleinnoordveluwe.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.