Volledig scherm

Survivalrun in Vollenhove

VOLLENHOVE - Veertig survivalteams uit Nederland en Belgie strijden tegen elkaar tijdens de Ultra Survival Run op 8,9 en 10 juli.

De Ultra Survival Run start in Leeuwarden en gaat onder andere via Vollenhove naar de finish in het Gelderse Beltrum. Ook Team Vollenhove doet dus mee aan het grote survivalevenement. De start van de etappe in Vollenhove is op zaterdag 9 juli om 08.00 uur bij de haven. Vanaf daar gaan de teams hardlopend en per mountainbike naar de Zwarte Dennen bij Punthorst. Onderweg komen de deelnemers natuurlijk diverse hindernissen tegen. http://ultra-survivalrun.nl/

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.