Volledig scherm

't Olster Erfgoed presenteert oud handwerkmateriaal

DEN NUL - De tentoonstellingswerkgroep van de historische vereniging ’t Olster Erfgoed heeft in het Infocentrum IJssel Den Nul enkele vitrines ingericht met ‘Fournituren'.

In de vitrines wordt een breed scala aan handwerkmaterialen, spullen en artikelen getoond. Denk aan allerlei soorten knopen, garen, wol, haakjes, elastiek, naalden, band en linten. Ook zijn er verschillende soorten gespen en boordjes te bewonderen. De tentoonstelling is dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur gratis toegankelijk.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.