Volledig scherm

Table Stars spektakel voor basisscholen

HEINO - Ter voorbereiding van het Table Stars toernooi krijgen basisschoolleerlingen tussen 21 november en 2 december aangepaste gymlessen in het Tafeltenniscentrum ’t Roekenest.

Vanaf groep 5 volgen de kinderen eerst een les vaardigheden en in de tweede les spelen ze partijen. Na de lessen kan er geoefend worden op dinsdagen vanaf 18.30 uur. In januari volgt het Table Stars scholierentoernooi. Schoolteams uit Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem treffen elkaar aan de tafeltennistafel om de winnaarsbeker.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.