Volledig scherm

Tabletcafé senioren bieb Heino

HEINO - Samenwerking tussen de bibliotheek en de ouderenbonden KBO en PCOB heeft geleid tot een tabletcafé voor senioren in Heino.

Vrijdagochtend 16 september kunnen belangstellenden hiervoor voor de eerste keer terecht in de bibliotheek (Van Sonsbeeckstraat 1, Heino). Het café is voor mensen die vragen hebben over hun tablet en meer ervaring willen opdoen. Deze digitale ondersteuning wordt elke eerste dinsdagochtend en elke derde vrijdagochtend van de maand tussen 10 en 12 uur aangeboden in de bibliotheek. Er zijn geen kosten aan verbonden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.