Volledig scherm

TC De Volharding houdt Rabo Veldtoertocht rond Nunspeet

NUNSPEET - TC De Volharding houdt zaterdag 5 november de Rabo Veldtoertocht voor mountainbikers rond Nunspeet. Er zijn afstanden van 30, 50, 60 en 80 kilometer te fietsen. Het betreft een recreatieve tocht.

Inschrijven voor de drie sterrentocht kan vanaf 08.30 uur in sporthal De Feitenhof aan de Electraweg 5 in Nunspeet. Starten kan vanaf 09.00 uur. Deelnemers aan de 30, 50 en 60 kilometer kunnen starten tot 10.30 uur, voor de 80 kilometer tot 10.00 uur. Meer informatie op www.tcdevolharding.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.