Volledig scherm

Team met leden uit Nieuwleusen en Dalfsen haalt 40.000 euro op voor Alpe d'HuZes

NIEUWLEUSEN/DALFSEN - Het zeskoppige team D211 met Marcel Brasjen, Egwin Wever en Gerco Vasse uit Nieuwleusen en Luuk Schaapman uit Dalfsen heeft 40.000 euro opgehaald voor de strijd tegen kanker.

D211 deed vorige week mee aan het fietsevenement Alpe d'HuZes. Zij hield in aanloop naar het evenement onder meer fietstochten, een benefietvoorstelling van de toneelvereniging en andere sponsoracties. Brasjen bedwong de beroemde alp op één dag liefst zeven keer, Schaapman deed dat zes keer. Doneren kan nog steeds via de website: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamd211.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.