Volledig scherm

Team Vechtgenotenhuis bedwingt Ventoux tegen kanker

OMMEN - Voor de derde keer op rij doet het Vechtgenotenhuis mee met ‘Groot verzet tegen kanker’ van Stichting Mont Ventoux.

Met ‘TEAM Vechtdal’ gaan zes sportievelingen op 1 en 2 september de Franse berg op. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Vechtgenotenhuis en vooral het Vechtgenotenhuis Kinderkamp.
De beklimming per fiets, wandelend of hardlopend symboliseert voor de deelnemers de strijd tegen kanker. Jolanda Zandman van Camping Zandman in Beerze wandelt voor de tweede keer mee, in het bijzonder voor een zieke dame die ze vorig jaar op haar camping leerde kennen. De kanker is inmiddels terug. ,,Meedoen zit er daardoor voor haar helaas niet meer in en daarom loop ik dit jaar voor haar,’’ aldus Jolanda.
Wie TEAM Vechtdal financieel wil steunen kan een bijdrage overmaken op NL85ABNA0533548209 ten name van Team Vechtdal.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.