Volledig scherm

Tellegenschool sluit af met benefietfestival

WIJHE - Met het Waterfestival op dinsdag 12 juli sluit de Tellegenschool het schooljaar af en zamelt tegelijkertijd geld in dat ten goede komt aan schoon drinkwater voor kinderen in Haïti.

Iedereen is welkom op de benefietmiddag van 12.15 tot 15.00 uur. Op het programma staan onder meer een watersponsoractie, diverse waterspellen, verkoop van hapjes, drankjes en tweedehands spullen en een prijzenactie. Om 14.00 uur is het showtime en gaan alle kinderen samen dansen, zingen en nog veel meer. Alle opbrengsten van de middag gaan naar 'Stichting Naar School in Haïti'.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.