Volledig scherm

Tennis Club Wezep ontvangt certificaat Gezonde Sportkantine

WEZEP - De Wezepse Tennis Club heeft uit handen van wethouder Liesbeth Vos het certificaat Gezonde Sportkantine ontvangen.

Dit omdat de vereniging zich actief inzet voor een gezonder aanbod in de sportkantine. Monique Goudbeek mocht namens de kantinecommissie de aanmoedigingsprijs in ontvangst nemen. De prijs is een eerste stap naar een certificering brons, zilver of goud voor de kantine. Hier gaat de tennisclub het komende jaar naar toe werken. In het najaar gaat het voedingscentrum samen met Goed Bezig Oldebroek de sportkantines bezoeken om een kantinescan uit te voeren.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.