Volledig scherm

Tennisvereniging houdt seniorentoernooi in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Tennisvereniging Nieuwleusen houdt van 22 tot en met 27 augustus voor de zestiende keer het GAP 55+ Tennistoernooi.


Dit toernooi is bedoeld voor spelers en speelsters van 55 jaar en ouder. Ook is er een categorie 65+. Er wordt voor 55+ gespeeld in de sterktes 5, 6, 7 en 8 voor
zowel enkel als dubbel. De categorie 65+ speelt alleen HD, DD en GD in de sterktes 6,7 en 8.

Na de vorige editie in 2015 met een recordaantal van 127 deelnemers, verwacht de organisatie onder leiding van Gerda Mulder dit jaar een iets kleiner deelnemersveld. Inmiddels gaven zich 75 spelers en speelsters op, maar naar verwachting zal dit tot aan de sluiting van de inschrijving op 11 augustus oplopen tot ongeveer 100. Deelnemers komen uit de regio, maar ook uit onder meer Noord-Holland en Drenthe. Zoals elk jaar is er gelegenheid tot kamperen op de tennisaccommodatie.

Opgeven kan via gerdamulder27@xs4all.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.