Volledig scherm

Ter Steege Ballonfestival Hardenberg presenteert volledige muziekprogramma

HARDENBERG - Het volledige muziekprogramma voor het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni is bekend.

In de grote feesttent op het nieuwe evenemententerrein aan de Vecht zijn optredens van Bökkers, BTW Band, De Coronas en de Top 40-band '5 Brothers'.

Donderdag 23 juni is Bökkers de hoofdact van de avond. De BTW Band speelt het voorprogramma. De entree is deze avond gratis. Vrijdag 24 juni kunnen bezoekers genieten van de Coronas. Bij deze band wordt de muziek bepaald door het publiek. Het optreden begint om 20.30 uur en de toegang is deze avond 5 euro per persoon. Het ballonfestival wordt 25 juni afgesloten met de veelzijdige band '5 Brothers'. Deze band bestaat uit vijf muzikale broers. Aanvang is ook deze avond 20.30 uur en de toegang is wederom 5 euro.

Naast alle muziekgeweld in de grote feesttent stijgen er ongeveer dertig ballonnen per avond op. Daarnaast vindt zaterdag 25 juni de Brunink Drakenbotenrace plaats op de Vecht. De populariteit van dit sportevenement is enorm, want het is compleet volgeboekt. Dit houdt in dat 42 teams gaan strijden om de hoofdprijs. Meer informatie is te vinden op www.ballonfestival-hardenberg.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.