Volledig scherm

The Animals in reprise op Stadsfestival Zwolle

ZWOLLE - Het theaterspektakel The Animals van The Young Ones is van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september nogmaals te zien in Zwolle.

The Animals, geïnspireerd op het gelijknamige boek van George Orwell, vertelt het verhaal van een boerderij vol dieren die de onderdrukker weten te verdrijven. Na deze revolutie is de macht terug bij de dieren. De voorstelling wordt tijdens het Stadsfestival gespeeld in de grote circustent op het veldje naast theater De Spiegel. Meer informatie en kaarten via www.stadsfestival.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.